Δημόσιες Υπηρεσίες

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λαμίας

Η Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας ιδρύθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1980 με απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Λαμιέων με σκοπό την αποτελεσματική και με την επιβαλλόμενη ευελιξία και ταχύτητα αντιμετώπιση κάθε προβλήματος, που ανακύπτει στο κύκλωμα υδρεύσεως και αποχετεύσεως της περιοχής του Δήμου Λαμιέων.

Χώροι Στάθμευσης Λαμίας - Μονομετοχική Δημοτική Α.Ε.

Η εταιρία "Χώροι Στάθμευσης Λαμίας - Μονομετοχική Δημοτική Α.Ε." ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2011. Σκοπός της εταιρίας η αξιοποίηση της ακίνητης δημοτικής περιουσίας, η μελέτη, η δημιουργία, η λειτουργία, ο έλεγχος και η εκμετάλλευση κλειστών ή ανοιχτών χώρων στάθμευσης και χώρων ελεγχόμενης στάθμευσης.

Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε. Φθιώτιδας

Το Κέντρο Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά των Ναρκωτικών Π.Ε. Φθιώτιδας είναι μια αστική εταιρία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, η οποία συστάθηκε το 1998 με πρωτοβουλία του Δήμου Λαμιέων και στην οποία συμμετέχουν οι εξής: ο Δήμος Λαμιέων, η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, ο Ιατρικός Σύλλογος Ν. Φθιώτιδας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Π.Ε. Φθιώτιδας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Π.Ε. Φθιώτιδας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Λαμιέων