Μεγάλη συμμετοχή, κορυφαία ρεκόρ και ευ αγωνίζεσθαι στο 8ο Lamia Night & Run που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά στη Λαμία

Υποβλήθηκε από g.voutsinos στις Κυρ, 02/10/2022 - 20:08
Είδος άρθρου
Εικόνα

 

Η μεγάλη «γιορτή» του αθλητισμού, ο 8ος νυχτερινός αγώνας Lamia Night & Run στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, για μια ακόμα χρονιά, με τη συμμετοχή των αθλητών να ξεπερνά κάθε προσδοκία αλλά και παράλληλα να στείλει τα μηνύματα της θέλησης, της αισιοδοξίας, της χαράς, της σωματικής και πνευματικής ευεξίας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πέντε νυχτερινούς αγώνες. Τον μεγάλο αγώνα δέκα χιλιάδων μέτρων (10 km), τον μικρό αγώνα πέντε χιλιάδων μέτρων (5 km), αγώνα δρόμου 2,5 χιλιομέτρων (2,5 km), σκυταλοδρομία 2Χ5km και τον αγώνα για ΑμΕΑ. 

Το νυχτερινό αγώνα συνδιοργάνωσαν η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ερίβωλος Φθία, με την υποστήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων, του ΓΣ «Έσπερος Λαμίας» και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας ενώ στην τελετή λήξης απονεμήθηκαν βραβεία στους νικητές.

Το παρών έδωσαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμέων, ο Υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, οι Αντιπεριφερειάρχες Ηλίας Σανίδας και Κώστας Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Αναπληρωτής του Δημάρχου Θανάσης Ντούζγος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων Γιώργος Κυροδήμος [συμμετείχε και στο αγώνισμα των 2.500 μέτρων], οι Αντιδήμαρχοι Λαμιέων Δημήτρης Τζούφλας [συμμετείχε και στο αγώνισμα των 2.500 μέτρων], Παναγιώτης Φώσκολος, Δημήτρης Μπεσλεμές,  Παναγιώτης Στασινός, Κώστας Αναστασίου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ζωγράφος, ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου πρώην Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης, η Αντιπρόεδρος του ΔΣ Βίβιαν Αργύρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Πάπουτσας και Μιλτιάδης Τσιρώνης φορείς της ευρύτερης περιοχής καθώς και οι χορηγοί και υποστηρικτές της διοργάνωσης.  

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος  κατά τον χαιρετισμό του ανέφερε  σχετικά :

« Το Night Run έγινε  ένας θεσμός που τον αγκαλιάσαμε όλοι από την αρχή. Μικροί και μεγάλοι δίνουμε το καθιερωμένο μας νυχτερινό ραντεβού για να τρέξουμε στην όμορφη πόλη μας.

Κάθε χρόνο οι δρόμοι της Λαμίας γεμίζουν με χαμόγελα και αγκαλιές.

Το Lamia Night Run δεν ενθαρρύνει απλώς την άθληση και  τη σωματική άσκηση. Μεταφέρει ένα μήνυμα… αυτό της ευγενούς άμιλλας και της μαζικής συμμετοχής.

Ο αθλητισμός μπορεί και πρέπει να ενώνει, να γεμίζει όλους μας χαρά, ξεγνοιασιά, υγεία και χαμόγελα.

Η Λαμία αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι αγαπάει τον αθλητισμό!.....»