ΛΑΜΙΑ ΒΙΚΟΣ Santa Claus Street Relays 2019

Υποβλήθηκε από admin στις Παρ, 06/12/2019 - 14:21
Είδος άρθρου
Κατηγορίες άρθρου
Εικόνα

Ο Δήμος  μας στo πλαίσιo της εορταστικής περιόδου διοργανώνει σε συνεργασία με αθλητικά σωματεία, τους πρωτότυπους αγώνες σκυταλοδρομίας δρόμου ΛΑΜΙΑ ΒΙΚΟΣ Santa Claus Street Relays 2019, οι οποίοι έχουν ψυχαγωγικό και φιλανθρωπικό  χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 από ώρες 11.00 πμ. – 1.30 μμ.

 

Oι αγώνες απευθύνονται   σε όλους τους δημότες  και περιλαμβάνουν  ατομικό αγώνα 5 χλμ., σκυταλοδρομία 4 Χ 1.000 μ. (κυκλικές διαδρομές με εκκίνηση  πλ. Λαού  - Καραϊσκάκη - Θέατρο, - Υψηλάντου -  πλ. Ελευθερίας - πλ. Λαού  κ.ο.κ.) και επίσης παιδικές σκυταλοδρομίες  4 Χ 50 μ. και 4 Χ 100 μ. επάνω στην πλ. Ελευθερίας,  με ιδιαίτερο χαρακτήρα και πολλές εκπλήξεις.  Οι δρομείς των 5χλμ. και της σκυταλοδρομίας 4 Χ 1.000μ. θα λάβουν αναμνηστικό μπλουζάκι dry-fit δωρεάν και μετάλλιο με την ολοκλήρωση του αγώνα.  Τα παιδάκια θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

 

Επιθυμία μας είναι να  αναδείξουμε τον αθλητικό τρόπο ζωής, να ψυχαγωγηθεί και να ζήσει όμορφες  στιγμές κάθε οικογένεια και ειδικά τα παιδιά και  οι μαθητές όλων των τάξεων.

Τον αγώνα  θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσει ψυχαγωγικό πρόγραμμα στην πλ. Ελευθερίας.

Για περαιτέρω  πληροφορίες  σχετικά με τις συμμετοχές   μπορείτε να επικοινωνείτε  στα ακόλουθα στοιχεία ή να μας  επισκεφτείτε στην έδρα του Δήμου  (Φλέμινγκ & Ερ. Σταυρού  2ος όροφος - γραφείο Αντιδημαρχίας.

Φωτογραφίες