Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Λαμίας

Υποβλήθηκε από g.voutsinos στις Πέμ, 16/02/2023 - 10:52
Είδος άρθρου
Εικόνα

 

Παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΥΑ Λαμίας, ύστερα από πρωτοβουλία του δραστήριου συλλόγου εργαζομένων στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Επιχείρησης.

Το κλίμα εγκάρδιο και εορταστικό με τον οικείο ποιμενάρχη να ευλογεί την αγιοβασιλόπιτα της ΔΕΥΑΛ, παρουσία του Προέδρου και μελών του ΔΣ της ΔΕΥΑΛ, του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου, του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργου Κοτρωνιά, των αντιδημάρχων Παναγιώτη Φώσκολου, Κώστα Μουστάκα, Δημήτρη Μπεσλεμέ, Δημήτρη Ρίζου, των Δημοτικών Συμβούλων Κώστα Κερπινιώτη και Νίκου Πάπουτσα, του πρώην Βουλευτή Αποστόλη Καραναστάση καθώς  και όλων των υπαλλήλων.

Κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λαμίας Σωτήρης Κουτσοβέλης, εμφανώς συγκινημένος από την καθολική αποδοχή που έχει τύχει από τους εργαζομένους από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του, ευχαρίστησε το σύνολο των υπαλλήλων που εργάζονται άοκνα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους δημότες, με τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η ΔΕΥΑΛ είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Από την πλευρά του, στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος εξήρε την πρωτοποριακή, σπουδαία και αδιάλειπτη εργασία και συνέπεια της ΔΕΥΑ Λαμίας και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΔΣ Σωτήρη Κουτσοβέλη και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και όλο το εργασιακό δυναμικό της Δημοτικής Επιχείρησης, για όσα πέτυχαν στους ευαίσθητους τομείς της ύδρευσης και αποχέτευσης και όχι μόνο, αναβαθμίζοντας την συνολική εικόνα της πόλης και την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Τέλος ο Δήμαρχος Λαμιέων ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο υπερτονίζοντας την προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής για μια εκσυγχρονισμένη, βιώσιμη και λειτουργική ΔΕΥΑΛ.