Ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της εκδίκασης του Αιτήματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων για έκδοση προσωρινής Διαταγής κατά της μισθώτριας του Τουριστικού Περίπτερου του Αγίου Λουκά.

Υποβλήθηκε από admin στις Παρ, 24/01/2020 - 16:25
Είδος άρθρου

Θετική ήταν η ανταπόκριση και από τη δικαιοσύνη στο αίτημα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων για έκδοση προσωρινής Διαταγής κατά της μισθώτριας του Τουριστικού περίπτερου του Αγίου Λουκά.

Κρίνοντας σήμερα επί του αιτήματος, το Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας απαγόρευσε κάθε μεταβολή της πραγματικής και νομικής κατάστασης  του συνόλου της περιουσίας της μισθώτριας, κινητής και ακίνητης  μεταξύ της οποίας και του εξοπλισμού του καταστήματος μέχρι τη συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, η οποία προσδιορίστηκε για την 27η Φεβρουαρίου 2020. 

 Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η οποιαδήποτε αξίωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης, από τον κίνδυνο να μεταβληθεί η περιουσιακή κατάσταση της μισθώτριας, κυρίως δε από τον κίνδυνο να μεταβιβαστεί και να εξαφανιστεί ο εξοπλισμός του καταστήματος που έχει αφαιρεθεί.    

Η δικαστική αυτή εξέλιξη είναι το πρώτο βήμα της άμεσης αντίδρασης της  Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα και οι απαιτήσεις του Δήμου και των δημοτών .